17 / 04 / 2024

Kripto paraların sonu geliyor mu? Kriptolar sallantıda! Yatırımcılara şok uyarı! 

Kripto paraların sonu geliyor mu? Kriptolar sallantıda! Yatırımcılara şok uyarı! 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı. Ömer Faruk Çolak, kriptoların sallantıda olduğuna dikkat çekerek, piyasayla ilgili değerlendirmelerini aktardı...



Dünya Gazetesi köşe yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı. Ömer Faruk Çolak, yazısına, "Kripto para piyasası temmuz başında neredeyse çöktü" ifadelerini kullanarak başladı. 

Kripto paraların sonu geliyor mu? Kriptolar sallantıda! Yatırımcılara şok uyarı!  

Kripto para piyasasının değerinin 3 trilyon doları aşmışken, önce 900 milyar dolara gerilediğini şimdilerde de 1 trilyon dolarda tutunmaya çalıştığını belirten Ömer Faruk Çolak, kripto para piyasasında arka arkaya batışların da geçtiğimiz sene arttığına dikkat çekti. 

Son olarak ABD’de kripto para aracı kurumu Voyager Digital iflasının gündeme geldiğini aktaran Çolak, son 1 senedir hemen her ülkede neredeyse ayda bir kripto para şirketi battığına, çoğu zaman da şirketin başında olanların batıştan önce kaçtığına vurgu yaptı. 

Peki kripto paralarda neler oluyor? Kripto paralar neden sallantıda? İşte kripto piyasalarındaki son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön