28 / 03 / 2024

Kripto parası olanları sevindirecek haber! Bitcoin’de flaş hareket yaşanıyor!

Kripto parası olanları sevindirecek haber! Bitcoin’de flaş hareket yaşanıyor!

Kripto para piyasası, uzun zaman sonra ilk kez güçlü bir toparlanma sinyali verdi. Bitcoin’le birlikte Ether ve Solana'da da çift yönlü prim izlendi. İşte detaylar...



PİYASADAKİ BELİRSİZLİK ARTMIŞTI

Kripto para birimi TerraUSD'nin mayıs ayının ortasında değer olarak “çökerek” kripto piyasasını sarsmasının ardından, en büyük kripto para kredi platformu biri olan Celsius Network 13 Haziran’da “sıra dışı pazar koşulları” nedeniyle tüm işlemlerini durdurduğunu duyurmuştu. Bu da, piyasada belirsizliğin artmasına sebep olmuştu.

Celsius Network'ü çevreleyen türbülans ve başta ABD Merkez Bankası (FED) olmak üzere merkez bankalarının agresif sıkılaşma süreci de yatırımcıların riskli varlıklardan kaçınmasını beraberinde getirdi. Buna paralel olarak, kripto sektörde artan belirsizlikler de kripto para piyasasını baskı altında tutmaya devam ediyordu.

Kripto parası olanları sevindirecek haber! Bitcoin’de flaş hareket yaşanıyor!

BAZI KRİPTO MADENCİLERİ VARLIKLARINI SATTI

14 Haziran'da kripto para borsası Coinbase, çalışan sayısını yüzde 18 azaltacağını duyurdu. İşten çıkarmaların şirketlerin kripto piyasasında hızlı bir toparlanma beklemediğinin bir işareti olarak görülmesi sebebiyle piyasadaki belirsizliği artıran unsurlar olarak öne çıkmıştı. Diğer yandan, bazı kripto madencilerinin varlıklarını satması dikkati çekmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön