26 / 04 / 2024

KT Kira Sertifikaları 5 milyarlık kira sertifikası ihraç edecek!

KT Kira Sertifikaları 5 milyarlık kira sertifikası ihraç edecek!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın kira sertifikaları ihracı SPK tarafından onaylandı.



KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihraç tavanı izahname onayı hakkında açıklama yaptı.


Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde, izahnamenin ilk yayınlandığı tarihten itibaren bir yıl içinde, 5 miltar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, tertipler halinde, çeşitli vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası çeşitlerine dayalı olarak veya bunların birlikte kullanılması suretiyle halka arz veya halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kira sertifikaları ihracının onaylanması amacıyla 29 Kasım 2017 tarihinde SPK'ya başvurulduğu 29 Kasım 2017 tarihinde duyurulmuştu. İlgili başvuru SPK tarafından onaylandı. 


KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:
Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde, izahnamenin ilk yayınlandığı tarihten itibaren bir yıl içinde, 5.000.000.000.-TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, tertipler halinde, çeşitli vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası çeşitlerine dayalı olarak veya bunların birlikte kullanılması suretiyle halka arz veya halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kira sertifikaları ihracının onaylanması amacıyla 29 Kasım 2017 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurulduğu 29/11/2017 tarihinde duyurulmuştu.

İlgili başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış olup, SPK onaylı İhraççı Bilgi Dökümanı, Sermaye Piyasası Aracı Notu ve Özet ekte yer almaktadır.

 

SPK onayı için tıklayın


Geri Dön