26 / 04 / 2024

Küçükçalık Gayrimenkul Kurtköy'de 162 odalı otel yapacak!

Küçükçalık Gayrimenkul Kurtköy'de 162 odalı otel yapacak!

Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'de 162 odalı otel projesi için düğmeye bastı. Küçükçalık Otel projesinin 2019 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor...



Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'e bağlı Saray Sokak'ta 162 odalı otel projesi için kolları sıvadı. Otel projesi, 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Küçükçalık Oteli, bina taban alanı 2 bin 31,44 metrekare olarak planlandı. 2 bodrum katlı, 1 zemin kat ve 7 normal katlı tek blok olarak yükselecek.

Küçükçalık Oteli kapsamında ayrıca 1 havuz, restaurant, toplantı salonu ve diğer hizmet birimleri de yer alacak. Proje kapsamında yapılacak otopark 220 araç kapasiteli olacak.

Proje alanının güney sınırında park ve ticaret alanları, batısında  Ankara  Caddesi doğusunda Saray Sokak bulunuyor. Faaliyet alanına en yakın ticari alan, alanın yaklaşık 20 metre mesafede, en yakın konut ise 110 metre mesafede yer alıyor. 

Küçükçalık otel projesinin 2019 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor.

Küçükçalık Gayrimenkul Kurtköy de 162 odalı otel yapacak!

Proje alanı lokasyonu


E80 (Anadolu Otoyolu) karayolundan Kurtköy kavşağından Kurtköy-PendikTersaneler İstikametine dönülüyor. 500 metre sonra Kurtköy-Pendik ayrımına geçiliyor. Buradan 170 metre ilerlendikten sonra Ankara caddesine giriliyor. Ankara Caddesi boyunca 1900 metre ilerlendikten sonra yolun sağ tarafında kalan proje alanına ulaşılıyor.

Küçükçalık Gayrimenkul Kurtköy de 162 odalı otel yapacak!

 

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön