29 / 03 / 2024

Kur Korumalı Mevduat hesabı olanlar dikkat! Ünlü ekonomist konuştu

Kur Korumalı Mevduat hesabı olanlar dikkat! Ünlü ekonomist konuştu

Ekonomist Murat Kubilay, iktidarın başlattığı Kur Korumalı Mevduat sisteminin yasal olmadığını dile getirdi. Kubilay, devlet bütçesinden söz konusu mevduat hesabına para ayrılması için maliyetin bütçede yer alması gerektiğini dile getirdi.



AKP’nin döviz krizine çare olarak gündeme getirdiği Kur Korumalı Mevduat hesapları devletin kasasına yük olmaya devam ederken, ekonomistlerden gelen eleştirilere bir yenisi daha eklendi.

Ekonomist Dr. Murat Kubilay, KKM’nin yürürlüğe girmesinin de devletin kasasından buna dair yapılan harcamanın da hukuksuz olduğunu dile getirdi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön