23 / 04 / 2024

'Kur patlayacak' diyen Selçuk Geçer'den tokat gibi dolar açıklaması geldi! Bu tarihten sonra düşmesini beklemeyin!

'Kur patlayacak' diyen Selçuk Geçer'den tokat gibi dolar açıklaması geldi! Bu tarihten sonra düşmesini beklemeyin!

Ekonomist Selçuk Geçer, piyasalarda yaşanan düşüşü kalıcı olmadığını 'kur patlayacak' cümlesi ile açıkladı ve doların önce 17 TL' ye kadar gerileceğini ardından 25 TL olacağını söyledi. Ayrıntılar haberimizde...



KUR TEKRAR PATLAYACAK

Türkiye'nin 3 haneli enflasyonlara doğru gittiğini söyleyen Selçuk Geçer, hala zararın eşiğinde olunduğunu belirtti. Enflasyon 104'lere kadar gidebileceğinin altını çizen Geçer, doların ise kısa sürede tekrarda 17 olacağını belirtti. Geçer, "Enflasyonun düşmesini beklemeyin. Dolar kısa sürede 17'yi geçer. Yıl sonunda ise 25'i bulur. Anormal süreçte ise Türkiye'de bir kırılma olur. Dolarda 5 katlık artar bu süreç bizi 90 baz faize artırmaya götürür. Dolarda her an büyük bir kırılma olabilir. Çok sert kırılmayla karşı karşıya kalabiliriz. Bütün sistem çöker ve kur tekrar patlar. Yüzde 90'lık faiz ortamında kuş kıpırdamaz." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön