27 / 04 / 2024

'Kur patlayacak' diyen Selçuk Geçer'den tokat gibi dolar açıklaması geldi! Bu tarihten sonra düşmesini beklemeyin!

'Kur patlayacak' diyen Selçuk Geçer'den tokat gibi dolar açıklaması geldi! Bu tarihten sonra düşmesini beklemeyin!

Ekonomist Selçuk Geçer, piyasalarda yaşanan düşüşü kalıcı olmadığını 'kur patlayacak' cümlesi ile açıkladı ve doların önce 17 TL' ye kadar gerileceğini ardından 25 TL olacağını söyledi. Ayrıntılar haberimizde...



KRİTİK GÜN...

Türkiye ekonomisi içinde bulunduğu durumu büyük bir risk olarak gören Selçuk Geçer, dövizde yaşanan ufak hareket bile dolar kurunu 18'lere taşıyacağını belirtti. Faizlerin artık işe yaramadığını söyleyen Geçer, "Ben olsam faizleri sıfır yaparım. Yüzde 100 yaparlarsa belki o zaman işe yarar. Bugün kritik bir gün. Onu da söyleyeyim. Altında ufak tefek geri çekilmeler olsa da bu kısa süreli olacak. Dolayısıyla riskler devam edecek"

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Elinde dolar olanlar dikkat! Herkes bunu merak ediyor! İşte son dakika dolar yorum

Ekonomist Selçuk Geçer oturup düşünün dedi! Doların 20 liraya çıkacağı net tarihi açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş hiç dolar ve gram altın almayanlara yeni hedefi açıkladı! İşte toparlanma dönemi

Selçuk Geçer'den, 'dolar düştü' diye sevinenlere kötü haber


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön