25 / 04 / 2024

Kurbanlık fiyatları geçen yıla göre ne kadar arttı? Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı açıkladı

Kurbanlık fiyatları geçen yıla göre ne kadar arttı? Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı açıkladı

Milyonlarca insan yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. Ulusal Kırmızı Et Başkanı Ahmet Hacıince, Kurban Bayramı öncesi, kurbanlıkların et fiyatlarına göre hangi oranla yüksek satılacağını açıkladı. İşte detaylar…



ET FİYATLARINA GÖRE; YÜZDE 15 DAHA PAHALI SATILACAK

Ulusal Kırmıı Et Konseyi Başkanı Ahmet Hacıince Kurban Bayramı ile birlikte et sektöründe hem fırsatlar hem de sorun olabileceğini kaydetti. Hacıince, sektörde bulunanlara fırsat olarak, bayramda etlerin değerinin yüzde 15 şeklinde artabileceğini söylerken, bu kurbanlıkların elde kalabileceğini de söyleyip bunun büyük bir sorun olabileceğine dikkat çekti.

Hacıince, ortalama olarak bu yıl ki kurban fiyatlarına da değindi. Artan enflasyon, besi maliyetleri ve yüksek et fiyatları düşünüldüğünde açıklanacak olacak ücretin uygun şekilde olacağını vurguladı.

 Kurbanlık fiyatları geçen yıla göre ne kadar arttı? Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Haziran 2022 tarihinde saat 01:27’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,89 Türk Lirası, euro 17,83 Türk Lirası, altının gramı ise 992 Türk Lirası değerinde.

Bakan Yanık müjdeyi verdi! Başvurular e-Devlet'ten yapılacak. 7200 lira verilecek

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer Bitcoin hangi seviyeden alınmalı sorusuna yanıt verdi

Yarım asırdır altına yatırım yapıp kazanan ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarının ne zaman uçacağını açıkladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön