27 / 04 / 2024

Kuveyt Türk konut kredilerini 3 ay erteliyor!

Kuveyt Türk konut kredilerini 3 ay erteliyor!

Kuveyt Türk bireysel müşterilerin ihtiyaç duyması ve talep etmesi durumunda konut, ihtiyaç ve araç finansmanının nisan sonuna kadar olan taksit ödemeleri, anapara ve kar paylarını 3 ay erteleyecek.



Bankacılık sektörü, koronavirüs salgınının müşterileri üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunların aşılması için düğmeye bastı. Bu kapsamda Kuveyt Türk de bireysel müşterilerin ihtiyaç duyması ve talep etmesi halinde konut, ihtiyaç ve araç finansmanının nisan sonuna kadar olan taksit ödemeleri, anapara ve kar paylarını 3 ay erteliyor..

Koronavirüs'ten etkilenen sektörlerde faaliyet gösteren firmalarda çalışan veya bu sektörlerde müteşebbis olan bireysel müşterilerin ihtiyaç duyması ve talep etmesi halinde konut, ihtiyaç ve araç finansmanının Nisan ayı sonuna kadar olan taksit ödemeleri, anapara ve kar paylarını 3 ay erteleyecek Kuveyt Türk, salgından etkilenen tüm müşterilerin ihtiyaç duyması ya da talep etmesi durumunda kredi kartı borçlarını  3 ay öteleyecek.

Banka, salgından etkilenen sektörlerde bulunan tüm segmentlerdeki müşterilerin bugüne kadar kullandıkları finansman, ihtiyaç duymaları durumunda ödemesiz dönem dahil mevcut vade yapısından daha uzun bir vadede yapılandırılmasını da sağlayacak.

 

Bankalardan müşterilerine tam destek!

Hangi bankalar konut kredisi taksitlerini erteliyor?


Geri Dön