20 / 04 / 2024

Kuyumculardan altın yatırımcılarına çarpıcı uyarı!

Kuyumculardan altın yatırımcılarına çarpıcı uyarı!

Gram altın fiyatlarının büyük bir düşüşe geçmesinin ardından kuyumcu esnafından yatırımcılara önemli uyarılar geldi.



Gram altının 970 TL'nin altına düşmesi yatırımcılarda heyecan ve merak uyandırdı.

Konuya ilişkin kuyumcu esnafından dikkat çeken uyarı ve tahminler geldi.

Geçtiğimiz hafta gerileyen altın fiyatları yatırımcılarını harekete geçirirken, kuyumcularda da hareketlilik yaşandı.

Kuyumcu vitrinlerinde işçiliği olmayan ziynetlere göz gezdiren yatırımcılar, kuyumcuları dikkate alarak uzun vadede yatırımlarını yaptı. Bin liranın altında seyreden gram altın fiyatları yüzleri güldürürken, kuyumcu Mustafa Aslan, "Her düşüş alım için bir fırsattır" diyerek yatırım tavsiyesinde bulundu.

"ALTIN FİYATLARININ YÜKSELECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM"

Kuyumcu Aslan, "Altın geçen haftaya göre biraz geriledi. Ama tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim her düşüş alım için bir fırsattır. Bunu da altın yatırımcıları özellikle değerlendiriyor. Büyük bir talep var, özellikle 24 ayar ve ziynet altınlara. Zannediyorum ki önümüzdeki haftalarda altın bu düşüşünden sonra bir yükseliş gösterecek. Her düşüş alım için bir fırsattır. Özellikle bu jeopolitik olayların neticesinde altının önünün açık olduğunu ve yükseleceğini tahmin ediyorum" dedi.

"İŞÇİLİĞİ OLMAYAN ALTIN ALIN"

Aslan, "Tam olarak oran veremeyiz uzun vadede altının yükseleceğini tahmin ediyoruz. Yatırımcılara da tavsiyemiz daha çok işçiliği olmayan ziynet ve 24 ayar külçe altın almalarını tavsiye ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön