19 / 04 / 2024

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.



 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi'nde Kurtköy-Akyazı (bağlantı yolları dahil) kesiminin yap-işlet-devret modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri işi kapsamında Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları hattının trafiğe açılmasına da Bakanlık tarafından onay verildi.

Otoyolun söz konusu kesimi, 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

Erişme kontrollü kara yolu olarak açılacak olan bu kesime, yayaların, hayvanların, motorsuz araçların, lastik tekerlekli traktörlerin, iş makinelerinin ve bisikletlilerin girmesi yasak olacak.

Söz konusu bu kesimde ve kavşaklarda duraklamak, park etmek, geri dönüş yapmak ve geri gitmek yasak olarak belirlendi. Zorunlu durumlarda en sağdaki emniyet şeridinde durulabilecek.

Otoyola cephesi olan müesseselerin kendi faaliyetlerini sürdürdükleri binalarına tanıtma levhaları koymak istemeleri durumunda Karayolları Genel Müdürlüğünden ve görevli şirketten izin almaları gerekli.

Detaylar için tıklayın

Kuzey Marmara Otoyolu 21 Aralık'ta tamamlanacak!


Geri Dön