28 / 03 / 2024

Lens Yapı, Evim Türkiye ile gurbetçileri hedefledi!

Lens Yapı, Evim Türkiye ile gurbetçileri hedefledi!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’yla gurbetçilere yüzde yüzde 20+5 indirim avantajlarıyla gurbetçiye satış payını artıracak...



3. köprü, Gebze köprüsü, Sabiha Gökçen havalimanı gibi İstanbul’un önemli bağlantı yolları üzerinde Lens İstanbul ve Ataşehir Modern projelerini gerçekleştiren Lens Yapı, satışlarındaki gurbetçi payını da arttıracak.

 Almanya’nın Düsseldorf şehrinde 8-10 Şubat tarihleri arasında ilk defa düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılacak olan Lens Yapı, Lens İstanbul ve Ataşehir Modern projeleriyle A-103 nolu stantta yerini alacak. 

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, konuyla ilgili açıklama yaptı. Kutlu, "Daha önce yapılan konut kampanyalarında gördük ki Almanya, Fransa, İngiltere gibi Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşları bu kampanyalardan yararlandılar. Konut aldıkları bölgeler ise Anadolu Yakası’nda Kartal, Pendik, Kurtköy, Tuzla, Avrupa Yakası’nda ise üçüncü havalimanının çevresinde gelişen bölgeler olduğunu gözlemledik. Yurt dışında yaşayan 10 milyon Türk vatandaşını göz önünde bulundurursak, ne kadar önemli bir potansiyele sahip olduğumuzu da anlayabiliriz. Öngörümüz şudur ki, şu anda her projedeki satışların yüzde 10-30 arası yurt dışında yaşayan Türklere yapılmaktadır." dedi.

Fuar nedeniyle yüzde 20+5 indirim avantajından oluşan bir kampanya hazırladıklarını da sözlerine ekleyen Kutlu, Lens İstanbul projesinde fiyatların 63 bin eurodan Ataşehir Modern’de ise 92 bin eurodan başladığını söylüyor.

Avrupa’da satış ofisleri geliyor

Kutlu, Ataşehir Modern ve Lens İstanbul projelerinin İstanbul’un ulaşım kesişim noktalarında yer almasından dolayı çok fazla talep gördüğünü ve KDV’nin sıfırlanmasının gurbetçiler için bir fırsat olduğunu dile getirdi. Kutlu, "Yıl sonuna kadar teslimatlarını gerçekleşeceğimiz, 1162 daireden ve 85 ticari alandan oluşan Lens İstanbul projemizin şimdiye kadar yüzde 80 satışını tamamladık ve satışlarımıza baktığımız zaman ise yüzde 20’sini yurt dışında yaşayan Türklere gerçekleştirdik. Özellikle tatil dönemi nedeniyle geldikleri haziran ve temmuz aylarında satışlarımızda yüzde 50’lik bir artış yaşadık diyebiliriz. Evim Türkiye Fuarı’nın yüksek bir ilgi göreceğine ve yüksek yatırım potansiyeli barındırdığına inanıyoruz. Yakın gelecekte gurbetçi vatandaşlarımızla projelerimizi buluşturmak adına yerel satış ve tanıtım ofisleri açmak şirket hedeflerimiz arasında yer almaktadır" ifadelerini kullandı.

Konut edinmek için fırsat

Lens İstanbul projesinin yer aldığı Kurtköy’de konut satış fiyatlarının bir yılda yüzde 20, 5 yılda yüzde 100’ün üzerinde arttığını belirten Kutlu, 5 yıl önce metrekaresi bin 500 TL olan konut fiyatlarının 5 bin TL’ye dayandığını sözlerine ekliyor. Kadıköy ve Üsküdar metrosunu birbirine entegre edecek Sabiha Gökçen-Kurtköy Metro hattı durağının 2020 yılında açılmasıyla daha da değerlenecek Lens İstanbul’da, Yenişehir durağı ise Lens İstanbul projesinin tam içine açılıyor. Lens İstanbul Türkiye’nin en büyük semt çarşısını da içinde bulunduruyor. Ticari alanlarda Türkiye’nin önde gelen perakende markaları açılışla birlikte yer alacak. Ataşehir Modern projesini de fuarda ilk kez gurbetçilerin beğenisine sunacaklarını söyleyen Kutlu, modern bir hayatın izlerini taşıyan Ataşehir Modern’de ise 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule bulunduğunu ve projenin 979 daireden ve 10.000 metrekare olan 44 adet ticari alandan oluştuğunu da belirtiyor.

 

http://www.lensyapigrup.com/

 

Evim Türkiye Fuarı'na ünlülerden büyük destek!


Geri Dön