29 / 03 / 2024

Letonya'daki konut projeleri Türk müteahhitlere emanet edilebilir!

Letonya'daki konut projeleri Türk müteahhitlere emanet edilebilir!

DEİK Başkanı Nail Olpak, Letonya'da hayata geçecek olan konut projelerinde Türk müteahhitlerle iş birliği yapılabileceğini açıkladı. 



Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Türkiye-Letonya İş Konseyi tarafından çevrim içi düzenlenen "Baltık Ülkeleri İş Fırsatları Letonya-Kayseri İş Dünyası ile Buluşma" etkinliğinde karşılıklı iş ve yatırım fırsatları tartışıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; DEİK Başkanı Olpak Letonya'da devem eden konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Letonya daki konut projeleri Türk müteahhitlere emanet edilebilir!

Olpak, Letonya'daki iş birliğinim artırmak için yapılması gerekenleri şu şekilde açıkladı: 

"Kendimize en çok güvendiğimiz alanlardan Türk müteahhitlik sektöründe iş birlikleri yapabiliriz. Letonya'nın ihtiyacı olacak konut ve altyapı projelerinde, Türk müteahhitlerimiz yeni projeler üstlenebilir. Turizm sektöründeki iş birliğimiz de değerli. Türkiye, Letonyalı turistler tarafından en çok tercih edilen turizm ülkesi konumunda. Ayrıca sağlık turizmi konusunda da iş birliği yapmaya hazırız. Bilimsel araştırmalar ve bilişim teknolojileri, tıbbi malzeme ve ilaç üretimi, tıp teknolojileri, sağlık turizmi özellikle son dönemlerde iş birliği açısından önemi artan sektörler. Bu alanlarda da iş birliği değerlendirilebilir."
 

DEİK'ten gayrimenkul sektörüne yurt dışında iş birliği çağrısı!


Geri Dön