29 / 03 / 2024

Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü!

Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü!

European Property Awards - (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri)'nin 2017 yılı kazananları açıklandı. Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü layık görüldü.



İnşaat ve gayrimenkul firmalarını bir araya getiren törende gayrimenkul endüstrisinin önemli profesyonelleri ve uzmanlarından oluşan jüri üyeleri kazananları belirledi. 



Linea Tusavul Mimarlık Portall Imga Projesi ile “Mixed Use Architecture” (Karma Kullanım) dalında ödül kazandı. Tören 26 Ekim 2017 akşamı Londra'da Royal Lanchaster Hotel'de düzenlendi.


Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center projesi ile German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından bu yıl 47. kez düzenlenen German Design Awards ödülü Linea Tusavul Mimarlık'a verildi. 

 

Alman devlet desteği ile 1969 yılından bu yana sanayi, üretim ve tasarım kültürünü desteklemek amacıyla düzenlenen German Design Award yarışmasının ödül töreni, 2017 Şubat ayında Uluslararası Frankfurt Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek. Törende, ödüllü projeler büyük bir sergi ile tanıtılacak.


Erdal Tusavul Hakkında
1962 yılında İTÜ mimarlık bölümünden mezun oldu. Türkiye ve İtalya'da çalıştıktan sonra 1986'da Linea Tusavul mimarlık bürosunu kurdu ve günümüze kadar birçok ödüllü projeye imza attı. Otel projelerinde uzmanlaşmış olmanın yanı sıra, yurtiçinde ve yurtdışında, alışveriş merkezi, kongre sarayı, rezidans villa gibi çok sayıda mimari ve dekorasyon projesi bulunmaktadır. Projelerinden bazıları; Lesottomans Hotel (İstanbul) , Han Çadırı (Kazakistan,Foster+Partners ile), Astana Cumhurbaşkanlığı Kongre Merkezi (Kazakistan), NovyArbat 31 İş merkezi (Moskova), Hilton Otelleri (Bomonti, Mardin, Urfa), Bodrum Escana Evleri, Attelia Resort Hotel, Ela Quality Resort Hotel, Antedon Deluxe Hotel, Halkalı Marriott Courtyard Hotel, Rixos Astana, Rixos Bodrum, Moskova Lazurnaya Hotel.

 


Geri Dön