29 / 03 / 2024

Tuna Ofis'e German Design’den üç ödül!

Tuna Ofis'e German Design’den üç ödül!

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.



Tuna Ofis, German Design’dan üç ödülle döndü



“Bugünün ofis yaşamı, bugünün tasarımı” mottosuyla mobilya sektöründe fark yaratan Tuna Ofis, dünyanın en önemli tasarım ödüllerinden biri olan German Design Awards’te üç ödülün sahibi oldu. German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından bu yıl 46’ıncısı düzenlenen ve dünya çapında birçok ülkenin katıldığı yarışmada Tuna Ofis, “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla ödül almaya hak kazandı.


Tuna Ofis Tasarım Bölüm Başkanı Ozan Tığlıoğlu’nun imzasını taşıyan Dama oturma grubu için ödül jürisi, iletişime teşvik eden, samimi ve rahat yorumunu yaptı. Dama, Tuna Ofis’in bekleme salonları için tasarladığı rengarenk ve özgün bir tasarım. Dama, Tuna Ofis’in en beğenilen ve en çok satılan ürünleri arasında yer alıyor.


İlhamını Japon kağıt katlama sanatı origamiden alan Origa’da German Design Awards’te ödül kazanan bir başka Ozan Tığlıoğlu tasarımı. Origa, geometrik tasarımı ve heykelsi formuyla jürinin övgüsünü kazandı.


Tasarım çalışmalarını Milano’daki stüdyosundan yürüten Sezgin Aksu’nun tasarladığı Metis, karakteristik tasarımıyla ödül jürisinin büyük beğenisini topladı. Jüri, yalınlığı ve ihtişamı bir arada barındıran Metis’i heyecan verici, endüstriyel ama zarif bir tasarım olarak nitelendirdi.


Geri Dön