19 / 03 / 2024

Livera Homes'ta lansman avantajları!

Livera Homes'ta lansman avantajları!

Firma: Fimar Yapı

Proje: Livera Homes

Fimar Yapı imzasıyla İstanbul Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes'ta lansman avantajları sunuluyor. Projede daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor...



Livera Homes,  Fimar Yapı  imzasıyla İstanbul Kemerburgaz'da hayata geçiriliyor. Proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsüne zahmetsizce ulaşabileceğiniz bir konuma sahip.

Aynı anda hem hemen teslim fırsatı hem de ön talep fırsatının sundulduğu  Livera Homes  2 blok halinde yükseliyor.

Livera Homes projesinin ilk bloğunda yaşam başlarken, ikinci etabında dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor. Bu etapta ön talep dönemine özel indirim fırsatları sunuluyor.

Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Flat (düz) daire seçeneklerinin yanı sıra 2+1, 2+2,3+1, 3+2, 4+1, 5+1 dubleks olmak üzere bahçeli ve penthouse daire tipleri bulunuyor.

Livera Homes ta lansman avantajları!

Projenin ilk etabında 28 daire bulunuyor. Bu etapta 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Hemen teslim projede daire 68 ile 259 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

42 daire olarak tasarlan projenin ikinci bloğunda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Lansmana özel fırsatlarla alıcılarını bekleyen dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Livera Homes'ta daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor.

Livera Homes ta lansman avantajları!

Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme mesafesinde konumlandırılan Livera Homes Kemerburgaz, Sarıyer, 4. Levent, Maslak, Mecidiyeköy ve köprü bağlantılarına trafiksiz ulaşım avantajı sunuyor. Proje 3. Havalimanına ise sadece 9 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Livera Homes Kemerburgaz projesinin ve kampanyanın diğer detayları için http://www.liverahomes.com/kampanya/ adresindeki formu doldurabilirsiniz.

Livera Homes iletişim

Satış Ofisi Adres: Mithatpaşa Mh. Selanik Bulvarı, No:186 Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul

Tel: 0212 360 06 05

Web: Livera Homes

 


projeye sor



Geri Dön