26 / 04 / 2024

Adres Lobi Çarşı'da satışlar başladı! 119 bin TL'ye mağaza!

Adres Lobi Çarşı'da satışlar başladı! 119 bin TL'ye mağaza!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Lobi Çarşı

Dumankaya, İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden Tuzla-Aydınlı’daki projesi “Adres Lobi” içerisinde yer alan ticari alanların satışına başladı



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Tuzla Aydınlı’da bulunan projesi “Adres Lobi” içerisinde yer alan ticari alanların satışına başladı. Tuzla Aydınlı’nın en iyi konumunda, 11 seçkin Adres projesi ile 10 bin konutluk  TOKİ  projelerinin tam ortasında bulunan “Adres Lobi Çarşı” bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede. 


Yüksek tavanlı görkemli lobisi ve otel konforunu aratmayacak nitelikte donatılara sahip Adres Lobi projesinin içerisinde yer alan, 3 tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunan “Adres Lobi Çarşı” İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden üniversiteler merkezi Tuzla Aydınlı’da sunduğu nitelikli hizmetleriyle bölgenin kalbinin attığı yer olacak. 


Adres Lobi'nin dış cephesinde yer alan semt çarşısı 41 mağazadan oluşuyor. Adres Lobi semt çarşısı, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla bölgenin en canlı alışveriş adreslerinden biri olacak. 26 metrekareden 124 metrekareye kadar farklı alan seçenekleri bulunan  mağazaların fiyatları ise 119 bin TL’den başlıyor. 


Tuzla-Aydınlı’da 3 tarafı bulvarla çevrili merkezi bir noktada bulunan “Adres Lobi Çarşı”, TEM ve E-5 otoyollarının tam ortasında bulunduğundan şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda büyük avantaj sağlıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen havalimanı Sabiha Gökçen 5 dakika, Pendik feribot ve deniz otobüsü ise 10 dakika uzaklıkta. Ayrıca, çevrede Divan Asia, Titanic, Viaport Hotel gibi beş yıldızlı oteller, Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile yakın gelecekte tamamlanması planlanan Süleyman Şah, Medeniyet, Gedik, Piri Reis ve İstanbul Ticaret Üniversitelerinin kampüslerinin hizmete girmesiyle bölge çok önemli bir eğitim merkezi haline de gelecek.


444 7 222


0216 393 08 86


http://www.dumankaya.com


projeye sor



Geri Dön