19 / 04 / 2024

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Workinton Lotus Nişantaşı'nın 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak.



“İyi Çalışanlar Ülkesi” sloganıyla 2012'dan beri hizmet sunan Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Halaskargazi, Rumeli ve Valikonağı caddelerinin kesişim noktasında konumlanacak yeni şube Lotus Nişantaşı, üyelerinin iyi çalışabilmesi için ihtiyacı olan bütün hizmetleri sunacak. 

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Lotus Nişantaşı'nın, 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak. Şubede bulunan bütün ofislerin ve çalışma alanlarının gün ışığı aldığı Lotus Nişantaşı, yer aldığı konum itibariyle birçok restoran ve alışveriş merkezine de yakın mesafede. Lotus Nişantaşı, üyelerin esnek sözleşme, ihtiyaca göre kullanım, baskı hizmetleri, kilitli dolap, yüksek hızlı internet, 7/24 kullanım, ikram ve kargo hizmetleri gibi birçok imkandan yararlanmalarına imkan sunacak.

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Oldukça kolay ulaşım sağlanabilen yeni konum, Nişantaşı Teşvikiye’ye 8, Şişli’ye 10, Harbiye’ye 13 ve Maçka’ya 14 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Workinton Lotus Nişantaşı şubesi; Bomonti'ye 7, Mecidiyeköy'e 11, Akaretler'e 15, Taksim'e 15, Zincirlikuyu'ya 20 ve İstanbul Havalimanı'na 50 dakika mesafede bulunuyor.

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Diğer Workinton ofisleri gibi 360 derece hizmet verecek olan Lotus Nişantaşı, hijyenik, ergonomik çalışma alanı ve yeni networking fırsatlarıyla üyelerine hizmet sağlamak için hazır. Ayrıca açılışa özel sene sonuna kadar yüzde 20 indirim avantajı da yeni üyelerle buluşmayı bekliyor. 

Workinton'dan beach ofisler geliyor!

 


Geri Dön