25 / 04 / 2024

Lüks konut uzmanı Kyle Biskit: Tüm dünyaya konut kiralayacağım!

Lüks konut uzmanı Kyle Biskit: Tüm dünyaya konut kiralayacağım!

Amerika merkezli gayrimenkul şirketi TSL Rentals’ın sahibi 29 yaşındaki Kyle Biskit, sektördeki başarısıyla geç girişimcilere örnek oluyor. Genç girişimcinin yeni hedefi ise tüm dünyaya konut kiralamak.



Amerika’da gayrimenkul sektöründe yaptığı işlerle adını duyuran TSL Rentals şirketinin sahibi Kyle Biskit, genç girişimcilere tavsiyelerde bulundu. Çağın Gazetesi'nde yer alan habere göre; başarısını kararlılık ve vazgeçmeme ilkelerine bağlı olduğunu söyleyen Biskit, yılda bin 200’ün üzerinde konut kiraladığını, konutların kirasının da 600 dolardan başladığını anlatarak, sektörün gelecek vadettiğini belirtti.

“YAPTIĞINIZ İŞE TUTKUYLA BAĞLI OLMANIZ GEREKİYOR”

Öncelikle Detroit, Michigan'da çalışmaya başladığından bahseden Biskit, işini çok sevdiğini söyledi. Ev alıp satma, emlak yatırım ortaklıkları, uzun vadeli kiralamalar, komisyonculuk ve tatil kiralamaları alanlarıyla faaliyet gösterdiğinden bahseden Bisket, girişimini farklı kılan bir yaşam tarzını prensip edindiğini kaydetti.

Lüks evler, apartman daireleri ve manzarası nefes kesen konumlarda bulunan daireler ile hizmet veren şirketin, konukların kendilerini iyi hissetmeleri için çaba harcadığının altını çizen Biskit, “Yaptığınız şey konusunda tutkulu olmalısınız, özellikle de iş hayatında. İşletmeniz için gerçekten bu ateşe ve bu heyecana sahipseniz, müşteriler bunu fark edecek ve bu sizi diğerlerinden ayıracaktır” şeklinde konuştu.


Geri Dön