29 / 03 / 2024

M. Kemal Fettahoğlu kimdir?

M. Kemal Fettahoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üye adayı M. Kemal Fettahoğlu kimdir? M. Kemal Fettahoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte M. Kemal Fettahoğlu...



M. Kemal Fettahoğlu kimdir?

1990 yılında ODTÜ Ekonomi Bölümü’nden mezun olan M. Kemal Fettahoğlu, 1990 yılında T. İş Bankası A.Ş. Stratejik Planlama Müdürlüğü’nde Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 


1997‐1998 yıllarında Londra’da finans alanında yüksek lisans yapan Sayın Fettahoğlu, 2000‐2003 yılları arasında Petrol Ofisi A.Ş.’de Finansman Müdürlüğü ile Sermaye Piyasaları ve Varlık Yönetimi Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş, ayrıca Bankanın İktisadi Araştırmalar, Kurumsal Mimari ve  Şube Ağı Geliştirme Bölümleri’nde Birim Müdürlüğü görevlerinde de bulunmuştur. 


Şirketin Yönetim Kurulu’nda Başkan Vekilliği dışında grup içi görevi bulunan Sayın Fettahoğlu, Ekim 2011 tarihinden bu yana T. İş Bankası A.Ş. İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Bölüm Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. 


İş GYO’da 2012 yılından itibaren Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Sayın Fettahoğlu, ayrıca İş‐Koray’da da Yönetim Kurulu Üyesidir.






Geri Dön