25 / 04 / 2024

M1 Merkez Adana AVM'den meme kanseri bilinçlendirme etkinliği!

M1 Merkez Adana AVM'den meme kanseri bilinçlendirme etkinliği!

Ülkemizde ve dünyada her yıl Ekim ayında düzenlenen “Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı” kapsamındaki etkinliklere M1 Merkez Adana AVM’de destek oldu. M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz konuyu değerlendirdi.



AVM’ye gelen ziyaretçiler arasında farkındalık yaratmak ve “Meme Kanseri” hakkında duyarlılığı arttırmak amacıyla M1 Merkez  Adana  AVM’de Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 19 Ekim 2014 Pazar günü Meme Kanseri Bilgilendirme Standı kuruldu. Gün boyunca bilgilendirme yapılan standa;ziyaretçiler yoğun ilgi  gösterdi.


Adana Valiliği Halk Sağlığı Kanser Şubesi yetkilileri tarafından M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerine “Meme Kanseri”nde erken teşhisin önemi vurgulandı. Bu anlamda doktor kontrollerinin kesinlikle aksatılmaması gerektiği ve kanserden korunma yöntemleri konusunda geniş kapsamlı bilgi paylaşıldı.   

M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz; “Ülkemizde ve dünyada çok yaygın bir hastalıkla erken teşhis ve tedavi sayesinde mücadele edilebileceğinin vurgulandığı bu tarz bilinçlendirme ve farkındalık kampanyalarını desteklemeye ve  “Hayatın Merkezi”nde gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi. 



Geri Dön