26 / 04 / 2024

Macit Haldız kimdir?

Macit Haldız kimdir?

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız kimdir? Macit Haldız bugüne kadar hangi işlere imza attı?



Macit Haldız, 1959 yılında Trabzon´un Arsin ilçesinde Veli ve Emine çiftinin 7. çocukları olarak dünyaya geldi. 1979 yılında inşaat sektörü ile ticaret hayatına atıldı.

Macit Haldız halen 11 şirket ve 6 sektörde (İnşaat, Enerji, Gayrimenkul, Otomotiv, Sigorta, Medya) faaliyet gösteren Haldız Grup’un yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Haldız Grup

Haldız Grup; her geçen gün yönetim yapısını güçlendiren, iş gücü potansiyelini arttıran, verimlilik ve rekabet gücünü yükselten, teknolojiyi ihtiyaç duyulan her alanda maksimum düzeyde kullanan, kalitesini ISO 9001:2000 kalite sertifikaları ile destekleyen, etik değerlere saygılı ve saygın, bölgenin hızla  büyüyen ve geleceğe dair erişilebilir planları olan bilgi ve tecrübeleri doğrultusunda hizmet verdiği sektörleri geliştiren bir yapıdır.

Haldız Grup; bölgenin adından söz ettiren kurumlarından olup ülkemizin bir çok iline yayılan perakende satış ve üretim alanındaki tecrübesi ile hızla büyümeye ve hedeflerini adım adım hayata geçirmeye devam etmektedir.

 

Macit Haldız'dan yeni şirket!

 


Geri Dön