25 / 04 / 2024

Mahalle Kemalpaşa'da hemen tapu fırsatı!

Mahalle Kemalpaşa'da hemen tapu fırsatı!

Sıradışı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Mahalle Kemalpaşa'da eski mahalle konseptini yansıtılıyor. Proje, çocuk öncelikli tasarımı, motorlu araçtan arındırılmış ve ıhlamur kokulu sokaklarıyla fark oluşturuyor.



Kemalpaşa Bölgesi'nde yükselen Mahalle Kemalpaşa projesinde katılımcılarına hemen tapu, 10 ay sonra ev teslimi, 60 ay kefilsiz, bankasız, faizsiz ev sahibi olma imkânı sunuluyor. Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, proje ıhlamur kokulu sokakları, meyve ağaçlı yollarıyla sadece İzmir’in değil Türkiye’nin en sıradışı projesi olarak hayata geçiriliyor. 

Yüksek tavanlı yapısıyla ferah bir yaşam alanı sunan NG Gayrimenkul projesi Mahalle Kemalpaşa'da daireler 3+1 120 metrekare, 3+1 167-180 metrekare ve 4+1 200-205 metrekare şeklinde dizayn edildi. Proje çocuk odaklı sokaklarıyla eski mahalle kültürünü günümüze taşımayı hedefliyor. 

Projeyle  komşuluk ilişkilerinin tekrar canlanacağını belirten NG Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Gönen, “Yüksek tavanlı konut yapısıyla ev sahiplerine ferah bir ortam sunan projemizde, her sokak başına konumlandırılan yetişkin ıhlamur ağaçlarıyla, çocukların şehir hayatındayken uzak kaldığı, belki de hiç görmediği meyve ağaçlarıyla, araçtan yoksun sokaklarıyla tam bir mahalle kültürünü yaratıyoruz” diye konuştu.

İhtiyaç duyulabilecek her detayı düşünüldüğü projede 200 metrekare havuz fitness salonu, yürüyüş-bisiklet parkuru, ağaç ev çocuk oyun alanı, tam boy basketbol sahası, voleybol ve tenis sahası, her eve özel hobi bahçesi, iki otopark ve 24 saat güvenlik bulunuyor. 

 

www.mahallekemalpasa.com


Geri Dön