25 / 04 / 2024

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.



Asıl üreticisi olduğu markalarla birlikte Bauhaus mağazalarının ana tedarikçiliğini de üstlenen Majestik Grup, banyo ve mutfak ürünlerinde Bancina ve Arinna ismiyle Mabrika markası, inşaat sektöründe Aleron Yapı Endüstri ve Sold Up Danışmanlık şirketiyle, büyük projelerde adından söz ettirmeye devam ediyor. 20 yılı aşkın süredir güven ve doğru hizmet prensibi ile çalıştıklarını ifade eden Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, yeni projelerle de markalarını büyütmeyi hedeflediklerini söyledi. Markalaşma ve kurumsallaşma alanında önemli adımlar atarak hedeflerine ulaşmayı planladıklarını anlatan Şahin, müşteri memnuniyeti kavramının firmaları için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. 


Dumlupınar'a 60 milyonluk yatırım 

Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini kaydeden Şahin, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine yönelik yapılacak "Astrokampüs" projesini anlattı. Şahin, "Kütahya'da yeni bir projeye başladık. Astrokampüs projesi 2 bin üniteye ulaşacak. İçinde bütün alanlarıyla bir konsept oluşturacağız. Proje 6 adımda gerçekleşecek. Projelerin isimleri de Neptün, Jüpiter, Plüton, Mars, Kuasar diye gidiyor. Her birinde yaşam alanları ve ticari alanlar da olacak. Kafeleri, kulüpleri, spor kompleksleri, sinema salonları da olacak. 60 milyon civarında bir yatırım maliyeti olacak. Bin 500- bin 700 arasında öğrencilere özel tasarlanmış yaşam alanları olacak ancak sosyal alanlardan binlerce insan yararlanacak. Hayata geçirdiğimiz yaşam alanının 5 yıl boyunca yönetimini biz üstleneceğiz. Standart konut üretimi gibi bir hedefimiz yok buna benzer katmadeğeri yüksek projelerin içerisinde yer almayı hedefliyoruz. Bursa'da bu tür bir yatırım hedefimiz yok, çünkü Görükle'de bu alanda yeterli miktarda yatırım yapılmış ve doyuma ulaşmış durumda" dedi. 


Hedef 150 milyon ciro 

Sektörde yapı malzemeleri satarak başladıklarını ancak farklı markalarla büyüdüklerini kaydeden Şahin, "Hedefimiz, 5 yılın sonunda 100-150 milyon liralık ciro. İhracat hedef ülkelerimiz ise Avrupa, Körfez ülkeleri ve Afrika. Büyük ürün gruplarında da satışlarımızı internet üzerinden yapabiliyoruz. İnternete düşüyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya'da kendi yatırımlarımız var. Güney Marmara'nın tamamına ürünlerimizi gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.



Olay Bursa Ek


Geri Dön