24 / 04 / 2024

Mall of İstanbul AVM adres!

Mall of İstanbul AVM adres!

Mall of İstanbul AVM adres bilgileri nelerdir? Mall of İstanbul AVM’ye nasıl gidilir? Mall of İstanbul AVM yolları hangileri? Mall of İstanbul AVM’nin adresi nedir? İşte Mall of İstanbul AVM krokisi, adresi ve telefonu!



Mall of İstanbul AVM adres!


Mall of İstanbul AVM, Başakşehir Mahmutbey’de 23 Mayıs 2014 Cuma günü saat 10:00’da açılıyor. Peki Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen Mall of İstanbul AVM adresi nedir? Mall of İstanbul’a nasıl gidilir? İşte cevaplar…


Mall of İstanbul'da hangi mağazalar var? Detaylar için tıklayın!


Mall of İstanbul, TEM havaalanı kavşağında, yolların, toplu taşıma hatlarının buluştuğu noktada yer alıyor

Mall of İstanbul'a TEM, Basın Ekspres Yolu ve Mahmutbey Gişeler yönünden ulaşılabilir. Mall of İstanbul AVM, TEM Havaalanı kavşağının kuzeyinde Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde, MASKO ve Demirciler Sitesi'nin güneyinde bulunuyor. 


Mall of İstanbul yol tarifi!



Mall of İstanbul AVM adres!



TEM yönünden Mall of İstanbul AVM’ye gitmek için İSTOÇ'u geçtikten sonra Başakşehir ve Havaalanı sapağından girerek Demirciler Sitesi önündeki Süleyman Demirel Bulvarı’ndan ulaşılabilir. 



Mall of İstanbul AVM adres!


Basın Ekspres Yolu'ndan Mall of İstanbul AVM gelebilmek için TEM Havaalanı kavşağı geçildikten sonra Süleyman Demirel Bulvarı'na dönüş yapılması gerekiyor. 



Mall of İstanbul AVM adres!



Mahmutbey Gişeler'den Mall of İstanbul AVM'ye ulaşmak için TEM Havaalanı kavşağından MASKO - Demirciler Sitesi yönüne dönülerek ve Süleyman Demirel Bulvarı'na girilerek Mall of İstanbul AVM’ye ulaşmak mümkün...



Mall of İstanbul AVM adres!



Mall of İstanbul adres!


Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey / Başakşehir İstanbul


Telefon: 444 2 664


Web: www.mallofistanbul.com.tr


Geri Dön