26 / 04 / 2024

Maltepe'deki prestijli sokak sayısı 22'ye çıkacak!

Maltepe'deki prestijli sokak sayısı 22'ye çıkacak!

Maltepe Belediyesi, son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkarırken, ilçe genelinde toplamda 8.5 kilometrelik alanda, prestijli sokak çalışması yaptı.




Maltepe Belediyesi ilçedeki sokakları güzelleştirmek ve daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkaran belediye ekipleri, bu sene de 7 sokağı prestijli sokaklar arasına katacak. Toplamda ilçe genelinde 8 bin 524 metrelik alanda prestijli sokak çalışması yürüten ekipler,  2016’da Çınar Mahallesi Kadir Has Caddesi, Gülsuyu Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi, Feyzullah Mahallesi Mimar Sinan ve Serap Caddesi, Bağlarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi ve Sakızağacı Sokak, Esenkent Mahallesi Kani Paşa Caddesi ve Aydınevler Mahallesi Selçukbey Caddesi’ni prestijli cadde ve sokaklara dahil edecek.


HEDEF 22 SOKAK


Yalı, Altayçeşme, Cevizli, Gülsuyu, Girne, Altıntepe ve İdealtepe’de 15 sokakta uygulanan prestijli sokak sayısı; Çınar, Feyzullah, Bağlarbaşı, Esenkent ve Aydınevler mahallelerindeki çalışmaların tamamlanmasıyla, 12 mahalle de hayata geçmiş olacak. Reklam panolu dekoratif aydınlatma direkleri, baskı ve boyalı asfalt, çiçeklik, mineral yüzeyli kaldırım taşı ve bordürlerin yer aldığı prestijli sokak çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepemizin sokaklarını güzelleştirmek için aralıksız çalışıyoruz. Bu kapsamda 15 olan prestijli sokak sayımızı, sene içerisinde 22’ye çıkarmak istiyoruz. Bunu planlarken, bütün mahallelerimizde bu tip cadde ya da sokakların oluşturulmasını amaçlıyor ve insanlarımızın rahat bir nefes alabileceği noktalar oluşturmak için uğraş veriyoruz. Bu anlamda bizlere katkı sunan herkese teşekkür ederim” dedi. (11.05.2016)  


Maltepe Belediyesi



Geri Dön