19 / 04 / 2024

maltepe belediyesi prestijli sokak

maltepe belediyesi prestijli sokak

Maltepe Belediyesi, son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkarırken, ilçe genelinde toplamda 8.5 kilometrelik alanda, prestijli sokak çalışması yaptı.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

Maltepe'de çürük binalar tahliye edildi! 

İstanbul Maltepe Belediyesi, ilçede yer alan bir sitede çürük binada yaşayan vatandaşlar için tahliye kararı aldı. Tahliye kararı sonrası evsiz kalan site sakinleri karara tepki gösterdi.

Sahilada projesi kararına itiraz!

Danıştay, Maltepe’ye “çift hançer” projesi şeklinde belirtilen “Sahilada” projesine verilen ruhsatın iptali istemiyle açılan davayı reddeden yerel mahkemenin kararını bozdu. Torunlar şirketi ve Maltepe Belediyesi karara itirazda bulundu.

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Maltepeliler dönüşümden ulaşıma gelecek 5 yıllarını planlıyor!

Çalışmalarına devam eden Maltepe Belediyesi’nin 2020-2024 stratejik planının hazırlanması için “katılımcı bir ilçe” anlayışıyla düzenlediği atölye çalışmaları, Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi’nde başladı.

Maltepe Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçildikten sonraki ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantıda belediye meclisinde görev yapacak isimler seçildi.

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Maltepe'nin 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Maltepe Belediyesi, yeni bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinde başlayacak proje kapsamında inşaat bitirme sigortası alacak bir model üzerinde çalışılıyor.

maltepe belediyesi prestijli sokak Haberi

maltepe belediyesi prestijli sokak


Maltepe Belediyesi ilçedeki sokakları güzelleştirmek ve daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkaran belediye ekipleri, bu sene de 7 sokağı prestijli sokaklar arasına katacak. Toplamda ilçe genelinde 8 bin 524 metrelik alanda prestijli sokak çalışması yürüten ekipler,  2016’da Çınar Mahallesi Kadir Has Caddesi, Gülsuyu Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi, Feyzullah Mahallesi Mimar Sinan ve Serap Caddesi, Bağlarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi ve Sakızağacı Sokak, Esenkent Mahallesi Kani Paşa Caddesi ve Aydınevler Mahallesi Selçukbey Caddesi’ni prestijli cadde ve sokaklara dahil edecek.


HEDEF 22 SOKAK


Yalı, Altayçeşme, Cevizli, Gülsuyu, Girne, Altıntepe ve İdealtepe’de 15 sokakta uygulanan prestijli sokak sayısı; Çınar, Feyzullah, Bağlarbaşı, Esenkent ve Aydınevler mahallelerindeki çalışmaların tamamlanmasıyla, 12 mahalle de...