27 / 04 / 2024

Manisa Alaşehir’e yeni sosyal alan!

Manisa Alaşehir’e yeni sosyal alan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de bulunan Kenan Evren Parkı’nı genişletiyor. Mevcut parkın yan tarafından bulunan 23 bin metrekarelik alana kurulacak yeni sosyal tesis, parka dâhil edilecek.




Alaşehir’de bulunan Kenan Evren Parkı’nı genişletme kararı alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni alanın temelini attı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, meclis üyeleri, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mevcut parka ilave olarak 23 bin metrekarelik alana yeni bir sosyal alan oluşturacaklarını belirterek, yapılacak olan alanın Alaşehirli ailelere ve çocuklara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kısa Sürede Tamamlanması Planlanıyor

Temeli atılan ve 2 Milyon 50 Bin TL’ye ihalesi yapılan yeni sosyal alanı dört ay gibi sürede tamamlamayı planladıklarını ifade eden Başkan Ergün, “Burasının 2 Milyon 50 Bin TL ile ihalesi yapıldı. İnşallah Eylül-Ekim aylarında buranın açılışını da hep birlikte yaparız. Ben burada görev yapacak olan işçi kardeşlerimize kazasız belasız kolaylıklar diliyorum. İlçemize hayırlı olsun. Daha nice hizmetler yapmayı Allah bize nasip etsin” diye konuştu.

Temele Nazar Boncuğu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuşmasının ardından temele ilk harcı döktü. Daha sonra Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve temel atma törenine katılan konuklarla birlikte temel alanına nazar boncuğu atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bir kez daha hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 




Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön