27 / 04 / 2024

Manisa Selendi'ye yeni köprü!

Manisa Selendi'ye yeni köprü!

Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi'nin 60 yıllık köprü hayali, Büyükşehir Belediyesi ile gerçeğe dönüştü. Mayıs 2015'te temeli atılan köprünün açılışı, görkemli bir törenle yapıldı.




Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi'nin 60 yıllık köprü hayali, Büyükşehir Belediyesi ile gerçeğe dönüştü. Mayıs 2015'te temeli atılan köprünün açılışı, görkemli bir törenle yapıldı. Çampınar Mahallesi Muhtarı Halil Öz, 60 yıllık hayali gerçeğe dönüştürdükleri için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.


"Bir devir kapandı" 


Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş da, 30 Mart seçimleri öncesi sözünü verdikleri hizmeti Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'le hayata geçirdiklerini söyledi. 31 Ocak 2014 günü mahalleye seçim çalışması yapabilmek için traktörle geçebildiğini hatırlatan Başkan Cengiz Ergün, "Yaklaşık 900 bin liraya ihalesini yaptığımız köprümüzü Çampınar mahallemize kazandırdık. 113 metre uzunluğundaki bu köprü, mahallemizde adeta bir devri kapattı. Vatandaşlar, öğrenciler ve şoför arkadaşlarımız artık derenin içinden değil, üzerindeki köprüyü kullanarak karşıya geçecek" dedi. Mahalle Muhtarı Halil Öz, açılış için yetiştirdiğini ifade ettiği danayı kurban ederek köprünün hayırlı olmasını diledi, Başkan Ergün'e teşekkür etti. Muhtar Öz, "Her söz verildiğinde köprünün açılış hayaliyle bir dana yetiştiriyordum. Nihayet yetiştirdiğim danayı kurban edebildim. Allah razı olsun" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön