25 / 04 / 2024

Manisalı gazeteciler TOKİ'den konut istiyor!

Manisalı gazeteciler TOKİ'den konut istiyor!

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Aytaç, gazetecilerin konut sahibi olmak için imzaladığı dilekçeyi Çerçi'ye teslim etti.




Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Aytaç, gazetecilerin konut sahibi olmak için imzaladığı dilekçeyi Çerçi'ye teslim etti. Dilekçeyi alan Çerçi, konuyu  TOKİ  ile görüşeceklerini ve TOKİ'nin vereceği cevap doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.


164 milyon liradan ihaleye çıkılan TOKİ inşaatının 134 milyon lira karşılığında bir şirket tarafından üstlenildiğini bildiren Çerçi, "Gerekli teknik incelemeler yapıldıktan sonra bir hafta ile 10 gün arasında netleşir. İnşaatı yapacak firmanın teknik ve tecrübe açısından güçlü olması lazım. İhaleye 12 firma katıldı. İhaleyi alan firma altyapısı dâhil bütün işleri yapacak. Manisa'nın en büyük TOKİ inşaatı olacak" dedi. Yapılacak evlerin doğalgazlı olacağını dile getiren Çerçi, bunun taahhüdünü doğalgaz firmasından aldıklarını belirtti.


Aytaç, gazetecilerin yıllardır ev hayali kurduğunu ve şimdi hayalin gerçeğe dönüşeceği ana geldiklerini ifade ederek, öncelikle Çerçi'ye kendilerini makamında ağırladıkları için teşekkür etti. Çerçi'nin TOKİ yetkilileriyle görüşmesinden olumlu cevap alacağına inandığını vurgulayan Aytaç, "Diliyorum ki görüşmeler olumlu bir sonuç verir ve gazeteciler ev sahibi olur. Hiçbir ayırım yapmadan Manisa'da görev yapan her basın mensubunu bu ayrıcalıktan yararlandırmak ve ev sahibi yapmak istiyoruz. Müjdeli haberi en yakın zamanda bekliyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön