29 / 03 / 2024

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.



Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta satın almanın yanı sıra kiralama seçeneği de sunuluyor. Gizer Işık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Işık, kurumsal firmalara tek katta 950 metrekare büyüklüğe kadar kiralama yapabildiklerini Işık, 1+1 konutların ve 3+1 konutların kiralama fiyatlarının kata, metrekareye ve cepheye göre değişiklik gösterdiğini dile getirdi. Yasin Işık, kiralama fiyatlarının stüdyo dairelerde 1 bin 600 ile 2 bin 400 TL arası, 3 oda 1 salon dairelerde ise 3 bin 600 ile 4 bin 400 TL arası değiştiğini söyledi.

Toplam yüzde 40'lık doluluk oranına sahip Marmara Kule Business'ta satış fiyatlarındaki açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı da devam ediyor. 6 bin 500 metrekare arazi üzerinde 32 kat olarak projelendirilen Marmara Kule Business, lokasyonu ve proje içeriğiyl bölgenin en önemli konut ve iş merkezi durumunda. 

Hava-deniz yolu ulaşımına, otobüs ve metro duraklarına yakın bir konumda bulunan Marmara Kule BusinessMarmara Kule Business'ta 195 adet 1 oda 1 salon ve 51 adet 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 246 daire bulunuyor. E-5 yolu üzerinde konumlu Marmara Kule Business'ta açılışa özel avantajlı fiyatlarla 1 oda 1 salon daireler 355 bin TL, 3 oda 1 salon daireler  ise 790 bin TL’den fiyatlandırılıyor. Projenin bir diğer avantajı ise konut, Home Ofis ve ofis olarak kullanılabilecek 73 metrekare ile 167 metrekare arasındaki dairelerin yer alması.

Keyifli bir iş ortamı sağlamak için tasarlanan ofis ve konutlarda 3 metre tavan yüksekliği mevcut. Toplam 97 metre uzunluğunda, kristali andıran mimarisiyle Marmara Kule Business'ta ofis ve konutlarının bir çoğu Marmara ve Prens Adaları'nın eşsiz manzarasına sahip. Diğer ofis ve konutlarsa E-5 karayolu üzerinden Aydos Ormanı'nın muhteşem yeşillik manzarasına bakıyor.

Marmara Kule Business, ofis katlarına ve çevreye hizmet verebilmesi için A bloğunda 4 bin metrekare alan üzerinde, 2 adet ticari alana yer veriliyor. Ticari alanlar 3 kattan oluşuyor. Projenin B bloğuda ise bir sosyal tesisinde bulunduğu 2 bin 500 metrekarelik alana sahip. Ayrıca, 4 kata yayılan bir ticari alan ve biraz çevreden uzaklaşmak isteyenler için cafeler, fitnesscenter ve toplantı odaları mevcut.

Projeyi daha detaylı incelemek için Pazartesi'den Cumartesi'ye saat 09.00 - 18.30, Pazar günleri ise 10.00-18.30 saatleri arası açık olan satış ofisine uğrayabilirsiniz.

Web: http://marmarakule.com.tr/


Geri Dön