27 / 04 / 2024

Marmara Loft'ta 120 ay taksitle ev alma fırsatı başladı!

Marmara Loft'ta 120 ay taksitle ev alma fırsatı başladı!

Firma: Görgülü İnşaat

Proje: Marmara Loft

Banka kredisi çekmek isteyenlere kolaylıkların sunulduğu Marmara Loft'ta yüzde 10 peşin ve 120 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor..



Yatırımcılara birçok farklı ödeme alternatifi sunan  Marmara Loft  şimdi de banka kredisi çekmek isteyenlere kolaylıklar sağlıyor. Yüzde 10 peşin ödeme ile 120 ay vade ve yüzde 0,95 faiz oranı ile Marmara Loft, yeni fırsatlar yaratmaya devam ediyor. 


    
360 derece manzarası, bünyesindeki sosyal alanlar ve akıllı ev sistemi gibi bir çok özelliği içinde barındıran Marmara Loft projesi; insanlara lüksü, konforu ve huzuru bir arada sunuyor. 

 

Marmara Loft ta 120 ay taksitle ev alma fırsatı başladı!

 

Yüzde 80’e varan yeşil alan ile 5 bin metrekare arasi üzerinde kurulan proje, 1 katı her daireye 4 metrekare düşecek şekilde depo alanı ve diğer 2 katı kapalı otopark olmak üzere 3 adet bodrum kata sahip. Elektrik ve su kesintileri için de  gerekli önlemler düşünülmüş  olan projede  her daireyi tam beslemeye yetecek jeneratör ve su depolarına yer verilmiş.

 

Marmara Loft ta 120 ay taksitle ev alma fırsatı başladı!


    
Marmara Loft; çocuklar için eğlence alanları, oyun parkları, basket sahası ve çocuklar için dizayn edilmiş  yüzme havuzu  barındırırken sosyal alanları çocuklarla sınırlandırmamış. Açık yüzme havuzu, havuz kafe, sauna, cep sineması, koşu ve yürüyüş  parkuru, fitness salonu, basketbol sahası, hobi atölyeleri ile birçok aktiviteyi 7/24 güvenlik sistemi ile çok daha rahat ve güvenli bir ortamda sunuyor. 
    

Marmara Loft ta 120 ay taksitle ev alma fırsatı başladı!

 


MARMARA LOFT’ta tüm bu avantajlar sadece; metro istasyonuna 5 dakika, Kartal Adalet Sarayı’na 9 dakika, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 10 dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 10 dakika, Sahil Yolu’na 9 dakika ve Kartal İDO İskelesi’ne 10 dakikada uzaklıkta…


Tel: 0216 452 33 33 
Web: http://www.marmaraloft.com

 


projeye sor



Geri Dön