29 / 03 / 2024

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.



Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  Marmaray  projesinin Kartal sınırları içerisinde yer alan altgeçit ve istasyon alanlarındaki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kartal Belediyesi'nde yer alan habere göre, incelemelere, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ ve Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş katıldı. Marmaray'ın teknik ekibi, incelemeler boyunca Başkan Altınok Öz’e Kartal sınırları içindeki altgeçit ve istasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Altınok Öz, projede Kartal Belediyesi’nin yetki alanı içindeki konularda, Kartal Belediyesi yetkililerine gerekli talimatları verdi.

Başkan Altınok Öz, gerçekleştirdiği konuşmada; “Bugün Kartal Belediyesi’nden çalışma arkadaşlarımız ve Marmaray projesinin teknik ekibi ile birlikte ilçemiz sınırları içindeki altgeçit ve istasyon alanlarını gezdik. Ne yazık ki, trafik ve ulaşım konusunda İstanbul’un hali ortadadır. Trafik ve ulaşım artık tüm kentlerin ortak sorunu haline gelmiştir. Kartal’a baktığımız zaman, trafik konusunda diğer ilçelerden çok şanslı olduğumuz bir gerçektir. Lokasyon olarak ilçenin yatay ve dikey ulaşım haritası ile ve ilçe içinde yapılan düzenlemelerle trafik en az seviyeye indirilmiştir.” dedi.


Geri Dön