29 / 03 / 2024

Martı Gayrimenkul Bodrum Kızılağaç'ta turizm kompleksi inşa edecek!

Martı Gayrimenkul Bodrum Kızılağaç'ta turizm kompleksi inşa edecek!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Bodrum Kızılağaç'ta 55 bin 634 metrekare arazi aldı. Firma turizm kompleksi inşa edecek.



Martı Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 23.10.2014 tarihinde yapılan ihalede;


T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı 2014/1 sayılı Kamu Taşınmazı Tahsis Duyurusu'nda yer alan taşınmazlardan, Mülkiyeti Muğla T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı'na ait Muğla İli Bodrum İlçesi Kızılağaç Köyü İçmeler Mevkii 1 nolu özel parsel, 55.634,60 m2 yüzölçümlü, Bodrum merkezine 8 km mesafede, 420 metre sahil şeridine sahip taşınmazın, 49 yıl süreli olarak hak tesisine ilişkin ihale Şirketimiz tarafından kazanılmıştır.


Türkiye'nin İstanbul'dan sonra en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum'da yer alan bu taşınmaza, Şirketimizin büyüme hedefleri doğrultusunda bir turizm kompleksi inşa edilecektir.


İhale şartnamesine göre, Altyapı Katılım Payına ilişkin teminat mektubu, 30 gün içinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na teslim edilecektir.


İmar planları onaylanıp, inşaat ruhsatı aşamasına gelindiğinde, teminat mektubu iade alınarak, bir defaya mahsus olmak üzere, 15.400.000 TL tutarında Altyapı Katılım Payı ödenecektir.




Geri Dön