19 / 04 / 2024

Mazot ve benzin fiyatları 30 Mart! Motorine ikinci indirim müjdesi 

Mazot ve benzin fiyatları 30 Mart! Motorine ikinci indirim müjdesi 

Bu gece yarısından itibaren motorine gelen 1,55 TL’lik indirimin ardından bir indirim müjdesi daha geldi. Brent petrolün gerilemesiyle akaryakıt fiyatlarında da düşüş başladı. Benzinde indirim henüz yapılmazken, motorinin litre fiyatında indirim yapılmıştı.



31 Mart 2022 Perşembe gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatında indirim bekleniyor. Rusya ile Ukrayna arasında devam eden müzakerelerden gelen haberlerin ardından gerileyen Brent petrol fiyatları, benzin, mazot ve LPG fiyatlarını da aşağı çekiyor. 

MOTORİNDE İKİNCİ İNDİRİM MÜJDESİ

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatında 1,55 TL’lik indirim yapılmıştı. Benzinde ise fiyat değişikliği uygulanmamıştı. NTV’nin haberine göre; 110 dolar seviyesine gerileyen Brent petrol fiyatlarının ardından motorinde 88 kuruşluk bir indirim daha bekleniyor.

Mazot ve benzin fiyatları 30 Mart! Motorine ikinci indirim müjdesi 

30 MART 2022 ÇARŞAMBA BENZİN, MAZOT VE LPG FİYATLARI 

İstanbul'da benzinin litre fiyatı 19,79 TL'den satılırken, Ankara'da 19,88 TL, İzmir'de 19,90 TL, Adana'da 19,99 TL, Adıyaman'da 20,11 TL, Afyonkarahisar'da 19,98 TL'den satılıyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön