20 / 04 / 2024

Mazot ve benzinde indirimin tarihi belli oldu! İşte indirim miktarı sonrası son fiyatlar

Mazot ve benzinde indirimin tarihi belli oldu! İşte indirim miktarı sonrası son fiyatlar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 101,38 dolardan işlem görüyor. Petrol fiyatlarındaki düşüş Türkiye'de herkesin şikayet ettiği motorin ve benzin fiyatlarında indirimi gündeme getirdi. Gelen son dakika bilgisine göre akaryakıt indirimi 11 Nisan'da yapılacak.



Küresel piyasalarda brent petrol fiyatları 98,41 dolara kadar geriledi. 

Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatının 100 doların altına inmesi, motorinde indirimi gündeme getirdi. Akaryakıta 11 Nisan Pazartesi'yi 12 Nisan Salı'ya bağlayan gece 1.5 TL indirim bekleniyor.

Sektör temsilcileri, verilerin her an değişebildiğini belirterek, “Motorinde indirim hemen hemen kesin. Tutar, verilerdeki oynaklığa göre değişebilir. Şu anki verilere göre litrede 1.5 TL indirim var” dedi. 

Yüksek akaryakıt fiyatları yüzünden İBB 6 Nisan'da toplu taşımaya, minibüs, servis ve sarı taksi fiyatlarına yüzde 40 zam gelmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön