25 / 04 / 2024

Mazot ve benzinde indirimin tarihi belli oldu! İşte indirim miktarı sonrası son fiyatlar

Mazot ve benzinde indirimin tarihi belli oldu! İşte indirim miktarı sonrası son fiyatlar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 101,38 dolardan işlem görüyor. Petrol fiyatlarındaki düşüş Türkiye'de herkesin şikayet ettiği motorin ve benzin fiyatlarında indirimi gündeme getirdi. Gelen son dakika bilgisine göre akaryakıt indirimi 11 Nisan'da yapılacak.



MOTORİN 21,40 LİRADAN SATILIYOR

Akaryakıt istasyonlarında 21 lira 40 kuruşa satılan motorin yapılacak indirimlerle birlikte litresi 20 lira seviyesine inmiş olacak. Sektör temsilcileri, benzinde indirim olup olmayacağıyla ilgili, “Brent petrol ve küresel piyasalarda söz konusu ürünün ton fiyatının biraz daha düşmesi halinde benzinde de hafta ortasında bir indirim gündeme gelebilir” diye konuştu.

Benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 19,00 TL'ye, Ankara'da 19,11 TL'ye, İzmir'de 19,12 TL'ye satılıyor. 

Otogazın litresi İstanbul’da 12,08 TL’ye, Ankara’da 11,96 TL’ye, İzmir’de 11,95 TL’ye satılıyor.

https://emlakkulisi.com.tr/istanbulda-iett-basta-toplu-tasima-ve-taksiye-buyuk-zam-geldi/700555

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön