26 / 04 / 2024

 Media Mrkt'tan web'e özel indirim! Bütçe dostu Lenovo'da indir...Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?

 Media Mrkt'tan web'e özel indirim! Bütçe dostu Lenovo'da indir...Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?

Media Mrkt sitesinden alışveriş yapanlara özel avantajlar sunuyor Lenovo Tab M10 tableti, kampanyalı ürünler arasına koyarak 2022'ye veda etmek istiyor. Tablet almak istiyorsanız bu fırsat kaçmaz. Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?



Çağımız teknolojisi itibari ile artık herşey elektronik, herşey digital. Hayatımızı kolaylaştırmak adına bir sürü teknolojik ürün piyasaya çıkıyor ve bu ürünlerle ekonomi oluşturan markalar. Bu haberimizde Lenovo markasının Tab M10 (HD) ürününe detaylı bakacağız. Media  Mrkt'in web'e özel fiyatla sunduğu tableti almak isteyenler için bu haberi okumayı ihmal etmeyin

 Media Mrkt tan web e özel indirim! Bütçe dostu Lenovo da indir...Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?


10,1 inç HD tablet, aile kullanımına uygun, mutlu etme amaçlı 

Tüm ailenizle rahat içinde kullanabileceğiniz uygun ücretli bir tablete ihtiyacınız mı var? Çocuklarınızın da güven içinde kullanabilmesi için Kids Mode'a (Çocuk Modu) malik,Face ID (Yüz tanıma) teknolojisiyle oturum açma özellikli, harika ses teknolojili 10,1 inç Lenovo M10 (HD) tablet alma vaktiniz gelmiş demektir. Sizin için performans Lenovo Tab M10 (HD) tüm ailenin huzur içinde ve endişe etmeden kullanabileceği bir eğlence tabletinin teknik özelliklerine sahiptir. Qualcomm Snapdragon 4 çekirdekli işlemci işlemlerin hızlı ve problem olmadan yürümesini sağlar. 802.11 a/b/g/n/ac WiFi, hızlı ve güçlü bağlanmanın keyfini çıkaracağınız manasına gelir. Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön