20 / 04 / 2024

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açıldı!

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açıldı!

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beyjikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve okul yöneticileri, Beylikdüzü'nde yeni açılan Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu ziyaret etti




Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beyjikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve okul yöneticileri, Beylikdüzü'nde yeni açılan Toki Mehmet Akif  Ersoy Ortaokulu'nu ziyaret etti 


 Beylikdüzü'nün profiline yakışır, derleyici, toplayıcı ve dayanışma içerisinde bir yaklaşım bekliyoruz. İlçedeki eğitim kalitesinin yüksek seviyede olduğunun da altını çizen Kaymakam Demirkol, "Bugüne kadar yakalanmış başarı çizgimizi daha da ilerleteceğiz" dedi. 


Beylikdüzü'nde eğitim çıtasının her geçen gün daha da yukarıya çıktığını açılan okulun ilçeye değer katacağım ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay ise, "Belediye olarak eğitim bir numaralı gündemimizdir. Yeni okullarımızın başarımıza daha da başarı katacağının bilincindeyiz. 


Eğitime destek faaliyetlerimizi aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Nüfusumuz ve marka değerimiz hızla artıyor. Beylikdüzü'nde nüfus beş yüz altı yüz bin de olsa okul yapılacak yerlerimiz hazır" diye konuştu. 


Haber Manşet


Geri Dön