19 / 04 / 2024

Melikgazi kapalı semt pazarı 24 Kasım'da açılıyor!

Melikgazi kapalı semt pazarı 24 Kasım'da açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Osmanlı Mahallesi Kapalı Pazaryerinin çok amaçlı olduğunu 2580 m2 alana betonarme ve çelik konstrüksiyon yapım sistemi ile inşa edildiğini kaydetti....



Osmanlı mahallesinin 15 yıl önce temellerinin atıldığını yani 15 yıllık bir mahalle olmasına rağmen alt yapı sorunu olmayan, sosyal ve spor tesisleri ile büyük bir nüfusu barındırdığını...


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Osmanlı mahallesinin 15 yıl önce temellerinin atıldığını yani 15 yıllık bir mahalle olmasına rağmen alt yapı sorunu olmayan, sosyal ve spor tesisleri ile büyük bir nüfusu barındırdığını söyledi.


Osmanlı Mahallesi Kapalı Pazaryerinin çok amaçlı olduğunu çünkü Melikgazi Belediyesi kapalı semt pazaryerlerinin haftanın bir günü hizmet vermediğini 365 gün hizmet veren kamu tesislerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Kapalı semt pazaryerinin 2580 m2 olduğunu ve betonarme ile çelik konstrüksiyon yapım sistemi ile inşa edildiğini kaydetti.


Osmanlı Mahallesi Kapalı Semt Pazaryeri ile inşa edilen 240 kişilik düğün salonunda bulunduğunu bu iki tesisin çevresinde de çevre düzenlemesi yapıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi belediyesi olarak Osmanlı mahallesinde hem semt Pazaryeri hem de bu bina ile bitişik olarak düğün salonu inşa ettik. Düğün salonu bölge halkı için çok önemli idi. Çünkü nişan, düğün gibi sosyal toplantılar için şehir merkezine geliyorlardı. Şimdi ise Osmanlı, Selçuklu ve Danışmentgazi mahallesine dolayı ise 70 bin nüfuslu bir yerleşim alanına hizmet verecektir. Pazaryeri ise üstü kapalı olup çok amaçlıdır. Çünkü Melikgazi pazaryerleri çok amaçlıdır. Haftanın bir günü semt Pazar yeridir. Diğer günler kapalı basketbol sahası, üstü kapalı otopark, kurban kesim yeri gibi ihtiyaçları da gidermektedir. Bu iki tesisin çevresinde ise 200 araçlık açık alan otopark ile bahçe düzenlemesi yapıldı. Kısacası üç ayrı yatırım halkın hizmetine sunulmaktadır"dedi.


Başkan Büyükkılıç, Osmanlı Mahallesi Kapalı semt Pazaryeri, Düğün Salonu ve çevre düzenleme yatırımların tamamlandığını ve 24 Kasım 2013 günü 14.30'da düzenlenecek tören ile hizmete açılacağını sözlerine ekledi.


İha


Geri Dön