26 / 04 / 2024

Melikgazi'ye yeni bir yol açılıyor!

Melikgazi'ye yeni bir yol açılıyor!

Dr.Memduh Büyükkılıç, 2014 yatırım programında yer alan BatŞ, ehir içi yollara büyük önem verdiklerini çünkü her yeni yolun imar planındaki modern yapılaşmanın önünü açtığını belirtiyor.



Mellkgazl Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, 2014 yatırım programında yer alan BatŞ, ehir içi yollara büyük önem verdiklerini çünkü her yeni yolun imar planındaki modern yapılaşmanın önünü açtığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak Battalgazi Bulvarı ile Gürpınar Caddesini birbirine bağlayan 1140 metre uzunluğunda 15 metre genişliği yeni bir alternatif yol açma çalışması yapılmaktadır. Bu yol hizmete açıldığı andan itibaren bölgenin büyük bir eksikliğini giderecektir. Bu bölgede yol ile trafik akışı daha etkin, verimli ve güvenli hale gelecektir. Bu yol ile Battalgazi semti ile şehrin batı bölgesinden gelen araçların daha kestirme bir yoldan ulaşımı sağlayacaktır. Diğer yollarda da rahatlamaya imkan tanıyacaktır" dedi. 


'DİĞER KURUMLAR İLE ORTAK ÇALIŞMA YAPILACAK' 


Yol çalışması sırasında Telekom, TEK, Kayseri Gaz. 

KASKİ gibi alt yapı kuruluşları ile ortak çalışıldığını ve alt yapısı tamamlanmış olarak hizmete sunulacağını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir içi alternatif yolların açılması ile ana alter yollarda rahatlama oluşturulduğunu bu açıdan yeni yol çalışmalarına her zaman önem verildiğini kaydetti.Başkan Memduh Büyükkılıç, 1140 metre uzunluğundaki yol çalışmasının yaklaşık 1 milyon 650 bin lira harcama ile tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi. 


Haber Vaktim


Geri Dön