27 / 04 / 2024

Memur ve emekliye ek zammı içeren teklif yasalaştı!

Memur ve emekliye ek zammı içeren teklif yasalaştı!

Memur ve emekliye ek zammı da kapsayan kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi ve yasalaştı.



Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi ve yasalaştı.

Sputnik News'te yer alan habere göre; yasayla Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Kanunu'nda değişikliğe gidiliyor. Buna göre, banka nezdindeki yabancı ülke merkez bankalarına ait para, alacak, mal, hak ve varlıklara, üzerlerine ihtiyati tedbir ya da ihtiyati haciz uygulanamayacak.

Memur ve emekliye ek zammı içeren teklif yasalaştı!

Vergi kanunları kapsamında iadesi istenen vergilerle ilgili açılan davalarda, dava konusu miktarın yüzde 50'si oranında teminat alınmadan yürütmenin durdurulmasına karar verilemeyecek.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön