26 / 04 / 2024

Menderes Tekstil 6. mağazasını Zeytinburnu'nda açtı!

Menderes Tekstil 6. mağazasını Zeytinburnu'nda açtı!

Ev tekstil ürünlerinde Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil’in ürünlerini tüketiciyle buluşturduğu Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.



1000’e yakın ürün çeşidi, kalitesi ve fabrikadan halka satış fiyatlarıyla tercih edilen Menderes Store’un her geçen gün hızla artan müşteri potansiyeliyle yeni yatırımlar yapmaya devam ettiğini belirten Akça Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Göksan, İzmir’de ulaşılan başarıdan sonra diğer illerdeki faaliyetlerine de hız verdiklerini söyledi. Göksan, “Ülkemizin köklü tekstil kuruluşu Menderes Tekstil, dünyanın önde gelen markalarının üreticisi olarak ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil ediyor. Dünya standartlarına uygun olarak üretilen yüksek kaliteli özel koleksiyon ürünlerimizi İzmirli tüketicilerden sonra İstanbullu tüketicilerle de buluşturma evresini başlattık. İzmir’deki mağazalarımızda olduğu gibi tüketici memnuniyeti odaklı hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.



Menderes Store Mağazaları Direktörü Reha Kargı ise “Ürünlerimiz, kalitesi ve uygun fiyatlarıyla müşterilerimizin beğenisini kazanıyor. İstanbul, Zeytinburnu mağazamızı müthiş bir takım çalışması sayesinde müşterilerimizle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz adım adım ilerlediğimiz mağaza zincirlerinde tüm Türkiye’ye hizmet vermek” dedi.



Kargı, “Mağazalarımızda hem uluslararası yüksek standartlarda üretilmiş ev tekstili ürünleri hem de emekli Menderes Tekstil çalışanlarının el emeği göz nuru ürünler yer alıyor. Yoğun talep nedeniyle kalitesini İstanbullu müşterilerin beğenisine sunan Menderes Store’un yeni mağaza hazırlıkları da bir yandan devam ediyor” diye konuştu.


Dünya





Geri Dön