27 / 04 / 2024

Mercedes-Benz E Serisi'nin fiyatına dikkat! İşte 8 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz E Serisi'nin fiyatına dikkat! İşte 8 Ekim 2022 fiyat listesi...

Lüks otomobil üreticisi Mercedes-Benz’in coupe modeli E Serisi'nin ekim ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Mercedes-Benz E Serisi’nin 8 Ekim 2022 fiyat listesi…



Mercedes-Benz E Serisi nin fiyatına dikkat! İşte 8 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bilgi ve eğlence sistemi sizi iyi bir arkadaş gibi anlarken konforu ile sizi yolculuğun her saniyesinin keyfini çıkarmayı vadeden Mercedes-Benz E Serisi Coupe,  günlük hayattaki zorlukların hem şık hem de dinamik ve konforlu bir şekilde üstesinden gelmek için güncellendi.

Güç kubbeli ve elmas görünümlü radyatör ızgarasına sahip çarpıcı yeni ön tasarımıyla E Serisi Coupe, iki parçalı arka aydınlatma grubuna sahip güçlü arka dizaynı ile sunuluyor.

Hareketli hatlar, sportif tasarımlı koltuklar ve premium malzemeler E-Serisi Coupe'nin sportif ve şık karakterini öne çıkarıyor. Sportif görünümlü iç mekan ise yüksek bir değer algısı ve akıcı formlar ile ön plana çıkarken, modern lüksü yeniden tanımlıyor.

Yeni E Serisi Coupe, yeni tasarıma sahip dokunmatik kumandalı direksiyon simidi, 64 renkli ambiyans aydınlatması gibi opsiyonlarla geliyor.

Peki Mercedes-Benz E Serisi'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz E Serisi'nin teknik özellikleri ve 8 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön