18 / 04 / 2024

Mercedes EQC kaç TL? 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQC kaç TL? 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz EQC, etkileyici menzili, akıllı şarj teknolojisi ve sürücü destek sistemleri ile elektrikli araçların önünde! Mercedes EQC'nin fiyatı ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi...



Mercedes EQC, etkileyici menzili, akıllı şarj teknolojisi ve Mercedes-Benz sürücü destek sistemleri ile elektrikli araçları geride bırakıyor. Tamamen sessiz bir elektrik motoruyla EQC, arabanızın içindeki yeni konforlu iç mekanın keyfini daha da fazla çıkarmanızı sağlar. Ayrıca aracınızı birinci sınıf iç mekan renkleri ve malzemeleriyle kişiselleştirebilirsiniz.

Sürücü Yardım Paketi, MULTIBEAM LED'ler, EQC'ye özel radyatör ızgaraları ve ön ve arka LED şeritleri, Mercedes EQC'nin ayırt edici özelliklerinden bazılarıdır.

Mercedes EQC fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tamamen dijital gösterge paneli ve masaj fonksiyonlu konforlu koltukları ile sürücüyü konforlu bir yolculuk bekliyor. Ayrıca yeni EQC'nizi evde hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde şarj edebilirsiniz. EQC, avangard ve bağımsız estetik anlamına gelir. Modern lüksün simgesi olan Mercedes EQC elektrikli otomobil, ultra modern çizgileriyle hemen ilk izlenimi bırakıyor.

Mercedes EQC, Silver Metallic, Polar White, Diamond White, Graphite Grey Metallic, Cabansite Blue Metallic, Red Metallic, Light Blue Metallic, Slate Metallic ve Selenium Grey gibi renk çeşitleriyle dikkat çekiyor.

Peki Mercedes EQC'nin fiyatı ne kadar, 31 Ekim 2022 itibariyle fiyat listesi burada…


Geri Dön