24 / 04 / 2024

Mercedes V-Serisi'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte Mercedes V-Serisi 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes V-Serisi'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte Mercedes V-Serisi 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes V-Serisi'nin Aralık ayı fiyat listesi belli oldu..  İşte V-Serisi 29 Aralık 2022 fiyat listesi...



Mercedes V-Serisi’nin yüksek kaliteli iç mekanı, araç sahibinin hayatını kolaylaştırıyor. Süsleme dikişli deri görünümüyle temin edilebilen özel, şık bir ön konsol dikkat çekerken, Panoramik sunroof içeriye daha fazla ışık ve hava gelmesini sağlıyor. İçeceklerin, sıcaklığı istenilen dereceye getirilebiliyor ve 2 çift bardak tutucusundan yada soğutma bölümünden alınabiliyor. Üstelik geç saatte yola çıkıldığı vakit ambiyans aydınlatması mükemmel bir ışıkla eşi benzeri olmayan bir atmosfer sunuyor.

Mercedes V-Serisi sürücüleri, ister otoyolda olsun isterse kullanılmış bir patikada, AIRMATIC havalı süspansiyon ile son derece konforlu ve güvenli sürüş tecrübesinin, geliştirilmiş arazi uyumunun ve yüksek hızlı sportifliğin keyfini sürüyor.

V-Serisi, güçlü dış mekan tasarımı ve değişken ergonomik iç mekan konsepti ile sadece ilk görüşte değil binlerce kilometre sonra da dikkatleri kedine çekmeyi başarıyor.

Ferah bir iç mekan!

V-Serisi, geniş ve ferah iç mekan tasarımıyla hayat tarzlarına en uygun konforu sağlıyor. Cömert iç mekanı değişken bir şekilde kullanmak için bolca alan ve bolca iyi fikir ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Öne çıkan özellikler:

* Konfor Koltuk Paketi

* Masa Paketi

* Lüks koltuklar

* Panoramik sürgülü tavan

* EASY-PACK arka kapak

* Çabuk kilitlenebilir raylı koltuk sistemi

V-Serisi, yardımcı ve güvenlik sistemleriyle sürücüye birçok sürüş durumunda destek veriyor ve hedefe daha güvenli, daha rahat ve daha hakim bir şekilde ulaşmayı ilke ediniyor.

Seçilmiş öne çıkan özellikler:

* Dijital dikiz aynası

* URBAN GUARD

* Sürüş Yardım Paketi

* DISTRONIC, Aktif Takip Yardımcısı

* Uzun Far Yardımcısı Plus

* Aktif Fren Yardımcısı

Peki Mercedes V-Serisi fiyatları Aralık ayında ne kadar oldu? İşte Mercedes V-Serisi 29 Aralık 2022 fiyat listesi


Geri Dön