26 / 04 / 2024

Mercure Taksim Hotel, Mayıs ayında hizmete açılıyor!

Mercure Taksim Hotel, Mayıs ayında hizmete açılıyor!

Accor'un önemli markalarından olan Mercure'nin yeni oteli Mercure Taksim Hotel, Mayıs ayında hizmete girecek. 137 odadan oluşan Mercure Taksim Hotel'de Boğaz manzaralı ve şehir manzaralı odalar bulunuyor



Accor'un 2013 senesinde hizmete giren ve grubun en önemli markalarından biri olan Mercure markasının yeni oteli Mercure Taksim Hotel, Mayıs ayında hizmete giriyor. Mercure Taksim Hotel 137 oda yer alacak. 


Mercure Taksim Hotel'de odalar İstanbul manzaralı superior odalar, Boğaz manzaralı deluxe suit oda, İstanbul manzaralı superior çift kişilik oda, Boğaz manzaralı çift kişilik deluxe suit oda,  şehir manzaralı suit oda, şehir manzaralı deluxe suit oda, Boğaz manzaralı suit oda ve junior suit olarak tasarlandı. 


Mercure Taksim Hotel'in Müdürü Bünyamin Öztürk olarak belirlendi. Mercure Taksim Hotel, Taksim'e 0,70 kilometrelik mesafede yer alıyor. Uluslarası mutfak sunulan Mercure Taksim Hotel'in restoranlarında hem uluslararası yemekler hem de Türk spesiyaller servis edilecek. 


Mercure Taksim Hotel'in mutfağı 06.30 ile 22.00 arasında açık olacak. Mercure Taksim Hotel'de bar ise 13.00 ile 22.00 saatleri arasında açık olacak. Barda çeşitli atıştırmalıkların yanı sıra bölgeye özel şaraplar sunulacak. 


Mercure Taksim Hotel, Mayıs ayında hizmete açılıyor!


Mercure Taksim Hotel'in odalarında klima, kasa, wifi, beşik, mini bar, telefon, çalışma masası, ödemeli kanallar, duş, saç kurutma makinesi, sprinkler, kilit sistemi, duman alarmı, acil durum bilgileri ve uyandırma sistemi bulunuyor. 


Mercure Taksim Hotel'de ayrıca engelliler için tekerlekli sandalye girişi, görsel alarm, özel olanaklar ve giriş rampası bulunuyor. 25 araçlık açık otoparka sahip Mercure Taksim Hotel'de self servis iş merkezi, faks ve fotokobi makinesinin yanı sıra concierge, kuru temizleme, ütü de yer alıyor. 


Mercure Taksim Hotel, Mayıs ayında hizmete açılıyor!


Mercure Taksim Hotel'de 2 toplantı odası bulunuyor. Tiyatro şeklinde bulunan toplantı odası 70 metrekare ve blok masa düzeni oluşturulan ise 30 metrekare tasarlandı. Mercure Taksim Hotel, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'ne sadece 1.80 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Mercure Taksim Hotel; Dolmabahçe'ye 1.30 kilometre, Pera Müzesi'ne 2.40 kilometre, İstanbul Modern'e 1.90 kilometre, İstanbul Teknik Üniversitesi'ne 100 metre, Atatürk Kültür Merkezi'ne 300 metre ve Atatürk Havalimanı'na 16 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Mercure Taksim Hotel nerede?


Mercure Taksim Hotel, Mayıs ayında hizmete açılıyor!


Mercure Taksim Hotel adres: Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, No:42 Gümüşsuyu Beyoğlu. 


Mercure Taksim Hotel iletişim

0212 414 39 30 

http://www.mercure.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön