26 / 04 / 2024

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası toplantısı ne zaman?

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası toplantısı ne zaman?

Merkez Bankası toplantısının ne zaman olacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki Merkez Bankası toplantısı ne zaman olacak? İşte detaylar!



Merkez Bankası faiz kararının ne zaman açıklanacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Piyasaların ve yatırımcıların gözü Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasında. Tüketici Güven Endeksi’nden sonra Merkez Bankası Haziran ayı faiz kararı açıklanacak. Peki Merkez Bankası faiz ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen o detaylar…

MERKEZ BANKASI TOPLANTISI NE ZAMAN?

Piyasaların gidişatı yapılacak olan Merkez Bankası faiz kararına belirlenecek. Yatırımcılar Merkez Bankası Haziran ayı faiz kararının açıklanmasını bekliyor. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı 23 Haziran 2022 Perşembe günü açıklanacak. MB faiz kararı aynı gün saat 14:00’te açıklanmış olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön