25 / 04 / 2024

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası ekonomist Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken yorum

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası ekonomist Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken yorum

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sürpriz faiz indirimine Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken bir yorum geldi. Sosyal medya hesabından faiz indirimi kararına tek cümlelik bir paylaşımla yapan Demirtaş, "Delilik: Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek" paylaşımını yaptı.



Merkez Bankası'nın sürpriz faiz indirimi kararına Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Özgür Demirtaş tarafından dikkat çeken bir yorum yapıldı.

Sosyal medya hesabından faiz indirimi kararına tek cümlelik bir paylaşımla yapan Demirtaş, "Delilik: Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek" mesajını verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön