24 / 04 / 2024

Mersin Cumhuriyet Evleri satışa sunuluyor!

Mersin Cumhuriyet Evleri satışa sunuluyor!

Mersin Büyükşehir İmar İnşaat A.Ş. tarafından yapılan Cumhuriyet Evleri sahiplerini bekliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Memoil-Eskon İnşaat Cumhuriyet Evleri'nin örnek dairelerin görülmesini istedi.



Mersin Büyükşehir İmar İnşaat A.Ş. tarafından yapılan Cumhuriyet Evleri sahiplerini bekliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Memoil-Eskon İnşaat Cumhuriyet Evleri'nin örnek dairelerin görülmesini istedi.  Örnek dairelerdeki odaların tek tek gezilmesini isteyen yetkililer ev sahibi olmak isteyenlere en uygun fiyatlarla sunulduğunu söylediler. Alt yapıları ile muntazam olarak yapımı tamamlanan 336 dairenin satışlarına başlandığı, uygun fiyatlarla satışlarına devam edilen Cumhuriyet Evleri'nde otoparklar, alışveriş merkezleri, yüzme havuzu, basketbol sahası, futbol sahası, fıtness alanları, yeşil alan gibi ortak kullanılan alanları da bulunuyor. 

24 Saat güvenliğin olduğu Cumhuriyet Evlerine şehir merkezinden gece 24'e kadar ulaşım sağlandığı, toplumun her kesimini ev sahibi yapacak şekilde yapılan Cumhuriyet Evleri'nin örnek dairesini herkesin görmesini isteyen MEMOİLESKON Cumhuriyet Evleri yetkilileri Kadir Gürbüz ve Ökkeş Erten daire ve dükkan satışlarının devam ettiğini belirterek, Mersinlileri Cumhuriyet Evlerini görmeye davet ettiler. 


MEMOİL-ESKON İMAR İNŞ.SAN.TUR.TİC. LT D. Ş T İ. 

Cumhuriyet Evleri hakkında daha detaylı bilgi almak için; Korukent Mah. 238.Cad. Cumhuriyet Evleri Ata Apt. Kat:l Toroslar/MERSİN adresinden ulaşabilirsiniz. Yada; Ökkeş Erten/GSM: 0539 689 33 33 Kadir Gürbüz 0533 036 89 55 telefonları nı arayabilirsiniz. 


Mersin İstikbal 




Geri Dön